Historie

Sinds jaar en dag staat Rijwielboetiek Henk Geurts bekend om zijn persoonlijke service en kwaliteitsfietsen. De eenmanszaak aan de Van Oldenbarneveldstraat 77b in Nijmegen is al 64 jaar in handen van de familie Geurts. In 1950 is de zaak gestart als rijwielstalling, later is dit overgegaan in een rijwielzaak. Sinds 1976 is Henk Geurts eigenaar van de Rijwielboetiek.


Rijwielboetiek Henk Geurts staat bekend als een zaak waar je voor tweedehands fietsen goed terecht kan. De slogan is dan ook: Voor een goede tweedehands, maak je bij Rijwielboetiek Henk Geurts de beste kans. Voor 90% worden er tweedehands fietsen verkocht vanaf € 95,00. Natuurlijk worden er ook nieuwe fietsen verkocht. Die zijn op voorraad en op bestelling leverbaar. Ook de duurdere merken zijn te leveren.

De populaire elektrische fietsen zijn ook verkrijgbaar. Niet in de winkel, dan op bestelling. Reparatie’s van alle merken fietsen worden snel, eerlijk en vakkundig gedaan. Fietssloten, Fietsenstoeltjes en nog vele fietsartikelen zijn er ook verkrijgbaar.